h

h
Niet alle produkten zijn in alle Mitra slijterijen te koop en voor sommige artikelen geldt op = op

dinsdag 5 juli 2011

Ready To Serve Cocktails

De grootste hype op dit moment in de drankenwereld is de Ready To Serve mixdrankjes.
De markt wordt er door overspoeld. Het zijn in zekere zin de opvolgers van de Breezers.
Malibu, Bacardi, Smirnoff, Royalty en vele andere merken zetten de een na de andere kant&klare cocktail op de plank.

"I guess I should be touched by the concern shown by these big liquor companies. They must be worried that many home bartenders  are incapable of combining, say, the three common ingredients that go into a margarita.".

Het is makkelijk, veel mensen vinden het lekker, maar is het ook verantwoord?
 
"Most ready-to-serves are low in alcohol, ranging from about 10 to 18 percent alcohol by volume (from 20 up to about 36 proof), and I think that adds to the problem. Please understand that I am not making a boozer's argument here. Instead, I'm suggesting that because these overly sweet, lower-proof concoctions taste like kids' fruit drinks rather than adult alcoholic beverages, they actually entice drinkers -- often younger, inexperienced drinkers -- to consume more than if they were sipping regular spirits in correctly measured cocktails."
 
Maar niet alleen de hoeveelheid, die je drinkt, kan tegenvallen. Ook de ingredienten kunnen van een inferieure kwaliteit zijn.
Bron:The Rise of Ready-Made Cocktails by Jason Wilson

Geen opmerkingen:

Een reactie posten