h

h
Niet alle produkten zijn in alle Mitra slijterijen te koop en voor sommige artikelen geldt op = op

Party Service

Bij de voorbereiding van elke feestelijke gebeurtenis, hoe klein of hoe groot ook, is het altijd weer de vraag hoeveel en wat voor soort dranken moeten er worden ingeslagen? Want nee moeten verkopen aan uw gezelschap is niet leuk. Aan de andere kant is het maar luk raak inslaan van dranken een kostbare aangelegenheid. Mitra Partyservice voorkomt dit soort situaties, door u goed te adviseren bij het samenstellen van uw feest. Zo heeft u altijd de juiste dranken en de juiste hoeveelheden om van uw feest een geslaagd feest te maken. Wat heeft Mitra Partyservice u nog meer te bieden: U kunt bij ons verschillende biertaps huren van verschillende merken en groottes.

Zo hebben wij voor elk soort feest de juiste tap, en de juiste glazen voor de dranken die worden gedronken. Zo heeft u alle ingrediënten voor een geslaagd feest, waar nog lang over nagesproken zal worden door u en uw gasten.

PERFECT PARTY

Het kant-en-klaar verhuurpakket voor de PerfectDraft.
Hierin vindt u alle ingrediënten voor het organiseren van The Perfect Party. Ideaal voor 4 tot 16 personen.
De inhoud van dit pakket bestaat uit, natuurlijk, de PerfectDraft tapinstallatie plus glaswerk, vilten, een afschuimer en een barmat.
Bij een afname van minimaal 2 fustjes à 6 liter krijgt u dit partypakket helemaal gratis mee in bruikleen.
Bent u een Hertog Jan, Jupiler of Dommelsch liefhebber of zoekt u toch meer in de richting van een heerlijk getapt speciaal biertje zoals Hoegaarden Wit of Leffe Blond? Het kan allemaal met deze perfecte service van uw Mitra.

WE ZIJN ER UIT

VOOR HET PERFECTE FEESTJE

GAAN WE NAAR MITRA!!!

Voor informatie kunt u terecht bij u Mitra slijter.
Reserveer op tijd om teleurstelling te voorkomen.

Om een indicatie te geven van wat u nu precies nodig heeft voor uw feestje gaan we uit van het volgende voorbeeld:

Stel u geeft een feestje voor 40 personen.U moet er voor uw feestje op rekenen dat ongeveer de helft van de gasten bierdrinker is en de andere helft niet-bierdrinker. Uitgaande van een gemiddelde van 10 á 15 consumpties per persoon en het gegeven dat uit één liter bier zo'n vier glazen gaan, kunt u het benodigde aantal liters bier eenvoudig berekenen: De helft van uw gasten drinkt bier, dus 20 x 15 consumpties = 300 glazen bier. 300 glazen / 4 glazen per liter = 75 liter. U kunt dan volstaan met 1 fust van 50 liter en 3 fusten van 10 liter als reserve.