h

h
Niet alle produkten zijn in alle Mitra slijterijen te koop en voor sommige artikelen geldt op = op

woensdag 1 juli 2009

Surfers Piña Colada

In 1950 vond Don Ramon Lopez-Irizarry, die in een klein commercieel laboratorium in Puerto Rico werkte, de mogelijkheid uit om een soort vette room uit kokosnoten te winnen. Een heerlijke room, onttrokken aan het zachte witte vruchtvlees van de kokosnoot.

In het begin gebruikte Don Ramon de kokosroom voor warme en koude tropische gerechten en desserts. Pas in 1957 kwam een barman van het Caribe Hilton op het lumineuze idee om rum, ananassap, kokosroom en ijs in een blender te mixen. Het resultaat daarvan zou het meest populaire drankje op het eiland Puerto Rico worden. Tegenwoordig is Piña Colada één van de meest populaire cocktails in bars overal ter wereld.
Surfers Piña Colada is een exotische creamdrank met de smaak van kokosnoten, ananas en rum. Surfers heeft een romige, rijke en goed uitgebalanceerde smaak.
Surfers is het lekkerst als het met een paar ijsklontjes in een longdrinkglas wordt geserveerd. Het is tevens een uitstekende basis voor vele opwindende zomercocktails.
Surfers is ook verkrijgbaar in de smaken: Amaretto, Blue Craçao, Chocolate, Exotic Mango, Golden Apple, Kiwi, Pineapple en White Coconut.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten