h

h
Niet alle produkten zijn in alle Mitra slijterijen te koop en voor sommige artikelen geldt op = op

woensdag 10 juni 2009

Snow Grouse, Whisky Designed For Your Freezer

In een opblaasbare iglo in het Amsterdamse bos heeft drankenimporteur Maxxium gisteren Snow Grouse in Nederland geïntroduceerd, een zachte, honderd procent graanwhisky, die vrieskoud gedronken dient te worden en waarmee Maxxium zich richt op een publiek dat normaal gesproken niet snel voor whisky zou kiezen.
De gewone Famous Grouse, marktleider op het gebied van blended whisky in Nederland en in Schotland, is een goed gebalanceerde blend, niet te uitgesproken in een bepaalde smaakrichting. De Black Grouse bedient daarbij de doelgroep die zoekt naar een rokerige whisky met veel smaak. De nieuwe Snow Grouse is daaraan tegengesteld: licht van smaak, met vanilletonen, en doordat hij ijskoud gedronken wordt ook vrijwel reukloos. Pas wanneer de whisky opwarmt in de mond, komen de zachte smaken van deze whisky vrij.
Het verhaal achter Snow Grouse is dan ook vooral een marketingverhaal, want echte whiskydrinkers verkiezen meestal een whisky met meer geur en smaak. Snow Grouse lijkt zich daarmee vooral te richten op een jongere doelgroep, waaronder ook de ijs- en ijskoude Jägermeister een populaire drank is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten