h

h
Niet alle produkten zijn in alle Mitra slijterijen te koop en voor sommige artikelen geldt op = op

maandag 6 februari 2012

Boomsma Echte Oude Genever

Het belangrijkste ingrediënt van Boomsma’s Alde Kapteyn echte oude genever, is tijd. Als énige in Nederland wordt deze echte oude genever gegarandeerd meer dan één jaar op kleine, eikenhouten fusten gelagerd. Zo kan de melange van fijne graandestillaten en zuivere koren- en moutwijn zich ongestoord ontwikkelen. Na minimaal één jaar rijping wordt de genever op drinksterkte gebracht en moet deze prille oude nog twee maanden “trouwen”. Het resultaat is een oude genever die goed is als goud en zacht als zijde.




J. Boomsma’s Âlde Kapteyn Echte Oude Genever heeft de invloed van tijd als belangrijkste ingrediënt. Deze zorgt namelijk voor zijn karakteristieke smaak: zacht, intens en elegant. Deze bijzondere Echte Oude is gemaakt van een melange van fijne graandestillaten en de zuiverste koren- en mout wijn en is

3 jaar gelagerd in een port fust. Na de lagering wordt de Genever op drinksterkte gebracht. De prille Oude moet dan nog 6 maanden “trouwen” voordat hij gebotteld wordt. Het resultaat is deze Echte Oude Genever, die goed is als goud en zacht als zijde. Gebotteld in een beperkte oplage van 2200 flessen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten