h

h
Niet alle produkten zijn in alle Mitra slijterijen te koop en voor sommige artikelen geldt op = op

dinsdag 25 mei 2010

De smaak van Echt 2010


De bieren in met de Smaak van Echt 2010 zijn alle vier ongefilterde speciaalbieren van hoge gisting. De bieren kenmerken zich door een natuurlijke waas. Juist door de bieren niet te filteren blijven alle smaakstoffen in de bieren behouden. Het zijn prachtige genietbieren voor een mooie zomeravond.

Alfa Echt 2010
Een bovengistend, licht natuurtroebel bier met 5,5% alcohol. Dit amberkleurige bier heeft de kenmerkende fluweelzachte smaak van alle Alfa bieren met tonen van karamel en een milde kruidige hopbitterheid.

Budels Echt 2010
Een Weißbier, een witbier Duitse stijl. Dit bier is gebrouwen van gerstemout, tarwemout, hop en heeft een alcoholpercentage van 5%.
De echte Weißbiergist zorgt voor een zachte, volle frisse smaak en een fruitige geur!

Gulpener Echt 2010
Een ongefilterd Speltbier (type Weizen) van 5 % Vol Alc. Het bier heeft een uitdagende lichttroebele uitstraling met een barnsteenachtige kleuraanzet. De smaakaanzet is strak frisfruitig met een hoog dorstlessend vermogen en een licht zoet karakter. De afdronk is relatief kort en lichtbitter met stuivende fruitzuren.

Lindeboom Echt 2010
Een bovengistend lichtblond bier met een fruitige smaak en een fijn hopkarakter, met nagisting op de fles. Hierdoor ontstaat een lichte natuurlijke waas. Lindeboom Echt 2010 is gebrouwen uit gerstemout, hop, water en gist. Het bier heeft een alcoholpercentage van 5,5%

Geen opmerkingen:

Een reactie posten