h

h
Niet alle produkten zijn in alle Mitra slijterijen te koop en voor sommige artikelen geldt op = op

zondag 25 oktober 2009

Ferme Jonge uit Hoorn nr 1 in jeneverland!

Schermer gedistilleerd:
"Alle gedistilleerd van Schermer wordt nog altijd op authentieke wijze geproduceerd en volgens traditionele receptuur bereid. Schermer Jonge Jenever, onze "Ferme Jonge uit Hoorn" is voor de tweede maal uitgeroepen tot "Lekkerste Jonge Jenever van Nederland". In 2005 werd onze Ferme Jonge reeds bekroond, maar ook in 2009 is hij weer onderscheiden met een oorkonde en prachtig beeldje van 'De Zaaier'. Het Genevergenootschap te Wageningen 'Nimmer Zat' komt eens per maand bijeen om jenevers te proeven en reikt eens per jaar tijdens een jeneverpresentatie en -proeverij hun onderscheidingen uit."

Juryrapport van de Ferme Jonge:
"De borrel is behoorlijk viskeus en redelijk zoet. Hij heeft een origineel en uitgebalanceerd aroma van jeneverbes, anijs, gember, kaneel en iets bitters. De smaak roept associaties op met mout, sherry en granen. Het mondgevoel is zachter en lichter dan de naam van de jenever doet vermoeden. De smaak vloeit enige tijd uit in de mond.
De jonge wordt verkocht in een blank craquelé fles met grappig opdruk. Qua prijs hoort deze jonge bij de duurdere jongens."

Geen opmerkingen:

Een reactie posten