h

h
Niet alle produkten zijn in alle Mitra slijterijen te koop en voor sommige artikelen geldt op = op

maandag 26 oktober 2009

Bierkooker

Nieuwe kadoverpakking voor Bier! Exclusief bij de Mitra!Mitra Slijterijen introduceert een wel heel smakelijke innovatie: De BierKooker! Acht smakelijke momenten zijn uitgekozen en daarbij biedt deze landelijke slijterijketen nu een soort 'doe-het-zelf' pakket aan. Of het nu gaat om het aperitief of het dessert, een lekker stukje rood vlees of een smakelijk visgerecht: per gebruiksmoment worden diverse biertypen aangeraden om al combinerend te genieten aan de dis.

Let wel: men kan goed koken met bier als ingredient, maar deze BierKooker gaat nu juist om het genieten van een speciaalbier bij de maaltijd! Automatisch neemt men namelijk vaak een glas wijn bij het eten - en daar is niets mis mee. Jammer genoeg onderkennen echter slechts weinigen de grandioze begeleidende krachten van speciale bieren aan tafel, en hierin wil Mitra graag verandering brengen.

De Kookers hebben allen een specifiek recept op de rug, en bevatten meerdere combinatiesuggesties. Natuurlijk is gekozen voor 'grote' flessen bier - zo kan een heel gezelschap tegelijkertijd genieten!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten